Praktische oplossingen voor
uw studentenhuisvesting

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Studentenkamers inrichten

op een praktische en creatieve manier

Studentenwoningen inrichten gaat verder dan alleen het plaatsen van een bed, bureau en een kast. Een studentenkamer is vaak klein, dat vraagt dus om praktische en creatieve oplossingen zodat studenten er in kunnen slapen, studeren én leven.

Novion Projectinrichting helpt u stijlvol ingerichte studentenwoningen te realiseren. Samen bekijken we aan welke eisen de ruimtes moeten voldoen. 

Wat voor type studentenhuisvesting wilt u laten inrichten door onze stylisten? 

Eisen bij de inrichting

van uw studentenhuisvesting

Bij het inrichten van studentenwoningen houden we rekening met verschillende factoren. Bijvoorbeeld door het in te richten in een stijl van deze tijd.

Niet alleen moet het meubilair modern zijn, ook moet het tegen een stootje kunnen. Het organiseren van een feestje in het studentenhuis is de meeste studenten niet vreemd. U wilt voorkomen, dat het interieur al snel vervangen of onderhouden moet worden door beschadigingen. 

Praktische meubels zorgen voor leefbaarheid

Een studentenwoning bevat vaak een aantal vaste elementen. Zo moeten studenten de beschikking hebben over een bed, een bureau en bijvoorbeeld een plek om te relaxen. Vaak wordt het bureau ook als eettafel gebruikt. Leefbaarheid speelt daarin een belangrijke rol. 

Het is afhankelijk van de beschikbare ruimte, hoe de inventaris voor studentenhuisvesting verder kan worden ingevuld. We kijken dan ook naar praktische oplossingen zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

Het gebruik van een groot aantal accessoires is vaak niet noodzakelijk. Studenten nemen hun eigen accessoires, fotolijstjes en planten mee om de studentenwoning een persoonlijk tintje te geven. 

Scherpe prijs voor inventaris van studentenhuisvesting

Eerder beschreven we een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het samenstellen van de inrichting voor studentenhuisvesting. U wilt de huisvesting voor studenten het liefst zo betaalbaar mogelijk inrichten. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daar hebben wij dan ook de juiste oplossingen voor.

Eerst renoveren voor het inrichten?

De meeste panden dienen voor de inrichtingsfase eerst opgeknapt te worden. Novion kan u hierbij helpen. Van wandafwerking tot het leggen van vloeren (met vloerverwarming). U heeft bij Novion één vast aanspreekpunt waardoor wij ook op dit gebied u compleet kunnen ontzorgen. Van concept tot realisatie.

Meer informatie over projectinrichting voor studentenwoningen

Heeft u ook studentenwoningen die u op een sfeervolle, duurzame en schappelijk geprijsde manier in wilt richten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Ook laten we u graag voorbeelden zien van ruimtes die eerder door onze stylisten zijn ingericht! Het geeft u een goed beeld van hetgeen er mogelijk is om uw studentenwoningen van een passende inventaris te voorzien.

Werkwijze van Novion

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Offerte & Contact

Afgeronde projecten

Inventaris-voor-studentenhuisvesting

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo
Slider-2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Schoolmeubelen-stoelen

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo