gemeubileerde expatwoningen

Expatwoningen inrichten

Een expatwoning moet op een slimme en duurzame manier worden ingericht. U wilt vele jaren vooruit kunnen met het interieur hiervan. Aan welke eisen moet uw expatwoning voldoen? Zelf gemeubileerde expatwoningen opleveren kan een hele uitdaging zijn. Novion Projectinrichting is uw partner op het gebied van het interieur voor expats. Wij denken graag met u mee over een slim gebruik van de ruimte, de opties om woningen gezellig te maken, enzovoorts. Hoe kunnen wij u van dienst zijn als projectinrichter? 

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Expatwoning inrichten

Slim, snel én stijlvol!

Een nieuwe woning inrichten kost tijd en vergt creativiteit. Daar zit u niet op te wachten als u net aan een nieuwe baan begint of als u als eigenaar van de expatwoning het enkel wilt verhuren. 

Onze projectinrichters zijn gespecialiseerd op dit gebied en kunnen u hierin compleet ontzorgen. De woning kunnen wij dan ook compleet opleveren. 

Het inrichten van expatwoningen begint bij het uitwerken van een slimme indeling van de ruimte. Iedere ruimte is immers anders. Samen met u bespreken we in alle wensen en ideeën zodat we tot een geschikte indeling komen. Daarna gaan wij aan de slag om uw persoonlijke stijl te bepalen en de woning te voorzien van alle meubels en woonaccessoires.

 

Inrichting van A tot Z

Speciaal voor expats

Naast het inrichten van de slaap- en woonkamer denken we ook graag met u mee over kleinere onderdelen van de inboedel. Denk bijvoorbeeld aan het bestek, de stofzuiger, enzovoorts. Voor een expat wel zo makkelijk. 

Ook het leggen van een nieuwe vloer, persoonlijk fotobehang of het wegwerken van leidingen bent u bij Novion op het juiste adres.

Bijzondere wensen van bijvoorbeeld profvoetballers, artiesten of zakenmensen die een complete woning willen voorzien van bijzondere meubels van hoge kwaliteit? Wensen kunnen verschillen, zo ook wensen op het gebied van gemeubileerde expatwoningen. Niets is ons te gek! 

Gemeubileerde expatwoningen in een keer opleveren

Zodra het inrichtingsplan definitief is gaan we met u toewerken naar de oplevering. Dit doen we vanzelfsprekend in één keer. We plannen samen met u een oplevermoment waarbij wij u compleet ontzorgen en alles in één keer opgeleverd wordt.

Gemeubileerde expatwoningen

in een keer opleveren

Zodra de belangrijkste meubels aan het interieur van de gemeubileerde expatwoningen zijn toegevoegd, richten we ons op de aankleding hiervan. Novion Projectinrichting kan de woningen onder meer van stijlvolle en gezellige gordijnen voorzien. Dit maakt een ruimte huiselijker en zorgt voor meer privacy! Zeker bij woningen op de begane grond of tegenover een andere flat met (expat)woningen.

 De huiselijkheid kunnen we daarbij verbeteren door gebruik te maken van sfeervolle lampen, kleine schilderijen, enzovoorts. Alles met het oog op duurzaamheid! U wilt de accessoires immers niet hoeven te vervangen, nadat een expat de huur heeft opgezegd. 

Uw woning eerst opknappen?

Is de woning nog niet klaar om ingericht te worden? Wij kunnen het voor u opknappen, van een vloer met elektronische vloerverwarming tot aan de wandafwerking. Dankzij Novion heeft u één aanspreekpunt voor een complete projectinrichting.

Uw gemeubileerde expatwoningen laten inrichten

Wilt u hulp bij het inrichten van uw expatwoningen? Novion Projectinrichting gaat graag eens met u om tafel! Samen inventariseren we uw wensen en die van expats. Zo bent u ervan verzekerd dat u de gemeubileerde expatwoningen op een later moment eenvoudig kunt verhuren. 

Naast hulp die wij bieden bij de inrichting van expatwoningen, kunnen we u ook helpen bij het inrichten van studentenwoningen, woningen voor arbeidsmigranten en bijvoorbeeld vakantiewoningen. Hoe kunnen we u op weg helpen? 

Werkwijze van Novion

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier

Afgeronde projecten

Inventaris-voor-studentenhuisvesting

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo
Slider-2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Schoolmeubelen-stoelen

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Novion Webshop

Wilt u online meubelen bestellen via onze webshop?