Inrichting voor horeca & hospitality

Bent u op zoek naar een nieuw horeca interieur of inrichting voor uw restaurant, koffiebar, zalencentrum, hotel of bed & breakfast? Wilt u dat modern, industrieel of in een compleet nieuw concept inrichten? Novion Projectinrichting helpt u graag bij het inrichten van horeca of hospitality. We vertellen u er graag meer over. 

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Hotelinrichting op maat

Van de lobby tot aan de inrichting van hotelkamers

Bent u zoek naar een partner die u kan ontzorgen voor het (opnieuw) inrichten van uw hotelkamers? Of wilt u uw lobby en/of restaurant van een nieuw interieur voorzien dat uitnodigt en welkom aanvoelt? De projectinrichters van Novion helpen u hier graag mee.

Wie zijn uw gasten? Welke kenmerken heeft uw hotel? En wat is uw visie op gastvrijheid? Dit zijn de bouwstenen van uw hotel, en dus van het interieur. Wij staan dan ook voor unieke concepten op maat aangezien ieder hotel een eigen identiteit heeft.  Samen met u werken naar een ontwerp waar u én uw gasten zich mee kunnen identificeren en prettig voelen.  

Horecagelegenheden die mensen aanspreken

Onderscheidend zijn met uw eetcafé of trendy loungebar? In veel steden, maar ook in dorpen, zien we steeds meer unieke concepten. Horecagelegenheden met een eigen karakter, creatief interieur én het wow-gevoel. Dat spreek aan!

Op basis van uw idee van uw horeca inrichting stellen wij een passend interieur samen. Een interieur dat niet alleen aansluit bij de omgeving, uw ideeën, maar ook bij uw gasten. Ook wij gaan voor dat wow-gevoel!

Horeca en hospitality

duurzaam inrichten

U wilt voorkomen dat het interieur van uw horecagelegenheid, hotel of hostel al snel een versleten uitstraling heeft. Wij zorgen dat uw ruimtes worden ingericht met duurzame meubels voor een scherpe prijs. Zo bent u ervan verzekerd, dat u er een lange tijd mee vooruit kunt. Het zijn meubels die bestand zijn tegen een stootje. Denk aan een kop koffie die over een bank valt, een bezoeker die iets te enthousiast op een hotelbed ploft, enzovoorts. 

Inrichting voor

Een bed & breakfast of vakantiewoning

Gaat u een Bed & Breakfast beginnen en heeft u daar inventaris voor nodig? Of heeft u een vakantiewoning gekocht aan zee en moet het nog ingericht worden? Vaak komt het op hetzelfde neer. U wilt namelijk dat uw gasten zich thuis voelen. Met trendy meubilair en het juiste comfort weet u zeker dat uw gasten zich prettig voelen tijdens hun verblijf. Wij weten precies wat er wordt gevraagd om de juiste ervaring te creëren. Met betaalbare meubels zoals boxsprings en trendy woonaccessoires kunt u voor een goede totaalprijs uw hele inrichting van uw accommodatie aan ons uitbesteden. Waarom zou u nog verder zoeken? Maak vrijblijvend een afspraak.

Hostels en groepsaccommodaties

Is uw hostel toe aan een fris interieur? Is de inventaris van uw groepsaccommodatie gedateerd? Of niet hufterproof genoeg voor uw gasten? Geen probleem! In ons assortiment vindt u stoere hufterproof stalen (stapel)bedden, betaalbare boxsprings en degelijke tafels en stoelen. Daarmee geeft u uw uitstraling niet alleen een boost maar ook het comfort van uw gasten.

Horeca en Hospitality

duurzaam inrichten

U wilt voorkomen dat meubels binnen uw horecagelegenheid, hotel of hostel al snel een versleten uitstraling hebben. Daarbij is het vervelend om meubels al na een korte tijd te moeten vervangen. Het zorgt voor onnodig hoge kosten! 

Wij zorgen dat uw ruimtes worden ingericht met duurzame meubels voor een scherpe prijs. Zo bent u ervan verzekerd, dat u hier een lange tijd mee vooruit kunt. Het zijn meubels die bestand zijn tegen een stootje. Denk aan een kop koffie die over het meubelstuk valt, een bezoeker die iets te enthousiast op uw bed ploft, enzovoorts.

Van lichtplan tot wandafwerking

Dient uw hotel of horecagelegenheid eerst opgeknapt te worden? Wij kunnen ook op dit gebied u volledig ontzorgen. Denk hierbij aan een nieuwe vloer, passend lichtplan en strakke wandafwerking. Bij Novion heeft u één aanspreekpunt voor een complete projectinrichting. Van concept tot realisatie. 

Horeca & Hospitality inrichting door Novion Projectinrichting

Wilt u ook uw horecagelegenheid of hotel laten inrichten door een ervaren projectinrichter? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden! Ook kunnen we u voorbeelden laten zien van ruimtes die wij eerder hebben ingericht. Het geeft u een beter beeld van hetgeen er ook binnen uw pand mogelijk is. Hoe kunnen we u het beste van dienst zijn? 

Werkwijze van Novion

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier

Afgeronde projecten

Inventaris-voor-studentenhuisvesting

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo
Slider-2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Schoolmeubelen-stoelen

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo