Passend interieur voor zorgaccommodaties, kantoren en scholen

Heeft u een zorginstelling en wilt u uw wachtruimte of spreekkamer inrichten? Bent u op zoek naar nieuw kantoormeubilair? Of wilt u uw school op een passende wijze inrichten? Bij het inrichten van welk type ruimte kunnen we u helpen? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Zorginstellingen inrichten

Zodat uw patiënten zich op hun gemak voelen

Bent u een tandarts of heeft u een psychologenpraktijk? Of een andere zorginstelling? In alle gevallen heeft u te maken met ruimtes waarin uw patiënten zich op hun gemak moeten voelen. Van de receptie en de wachtruimte tot aan de behandelruimte. 

Zorginstellingen worden door verschillende groepen mensen gebruikt. Sommige accessoires spreken ouderen aan, terwijl anderen gericht zijn op kinderen. Wij helpen u een mix samen te stellen, waarmee iedere patiënt zich prettig voelt binnen uw praktijk! Daarbij kiezen we voor duurzame meubels van deze tijd, die eenvoudig schoon te maken zijn. 

Wij ontzorgen u graag op dit gebied.

Schoolmeubilair

Een inspirerende leeromgeving creëren

Schoolmeubilair is belangrijk voor een goede leeromgeving voor kinderen. In een inspirerende omgeving kunnen zij beter concentreren, spelen én leren. 

Het (her)inrichten van een school gebeurt doorgaans eens in de 15-20 jaar. Een toekomstbestendige visie op schoolmeubilair is dan ook een belangrijke factor. De inrichting van uw school moet dan ook aansluiten op uw visie op onderwijs. Daarnaast is de uitstraling van uw school ook bepalend voor ouders bij het kiezen van een school voor hun kind.

Het uitwerken van deze visie op uw schoolinterieur en hier invulling aan geven is een traject waar wij u graag in willen inspireren middels 3D-impressies en ontzorgen in alle fases. 

We komen graag eens vrijblijvend kennismaken.

Kantoorinrichting

Een werkomgeving die inspireert

En dat in een stijl van deze tijd. Bij Novion geloven we dan ook dat kantoorinrichting meer is dan alleen het meubilair van werkplekken. Het gaat om de totale beleving van de werkruimtes. Iedere ruimte draagt bij aan die beleving. Van de personeelskamer tot de directiekamer. Als uw kantoorinrichting uw medewerkers inspireert, werken zij efficiënter en voelen zij zich prettiger. 

Een kantoorinterieur moet niet alleen comfort bieden aan medewerkers. Ook is het belangrijk dat deze ergonomisch verantwoord vormgegeven zijn. Een ergonomische bureaustoel kan lichamelijke klachten helpen te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan rug- en nekklachten, die regelmatig opspelen bij mensen die een lange tijd op hun bureaustoel zitten en hierbij een verkeerde houding aannemen. Naast een ergonomische bureaustoel kan ook een ergonomisch bureau wenselijk zijn. Denk aan een bureau waarachter men zowel kan zitten, als kan staan. 

Welke interieurstijl past bij uw organisatie? Dat zoeken we graag samen met u uit. 

Wandafwerking, vloeren met vloerverwarming & meer

De meeste panden dienen voor de inrichtingsfase eerst opgeknapt te worden. Novion kan u hierbij helpen. Van wandafwerking tot het leggen van vloeren. U heeft bij Novion één vast aanspreekpunt waardoor wij ook op dit gebied u compleet kunnen ontzorgen. Van concept tot realisatie.

Een interieur dat bij uw organisatie past

Novion Projectinrichting start met een inventarisatie van uw wensen. Samen bekijken we welk type interieur het beste bij uw organisatie past. Op basis van uw wensen stellen we vervolgens een eerste concept samen. Welke stijl vindt u zelf goed passen? Voor welke meubels zou u liever een alternatief zien? Dit alles met het doel om u een duurzaam interieur te bieden, waar u en uw medewerkers of gasten zich prettig bij voelen! Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer over onze mogelijkheden kunnen vertellen. 

Werkwijze van Novion

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier

Afgeronde projecten

Inventaris-voor-studentenhuisvesting

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo
Slider-2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Schoolmeubelen-stoelen

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo