Inventaris voor huisvesting voor arbeidsmigranten

Wanneer u arbeidsmigranten huisvest wilt u vaak zo snel mogelijk uw accommodatie ingericht hebben met inventaris conform de SNF-norm. Bovendien heeft u weinig tijd om zelf aan de slag te gaan, herkenbaar? Novion Projectinrichting heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Wij kunnen bovendien snel leveren vanuit eigen assortiment.

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Snelle en praktische oplossingen

bij huisvesting voor arbeidsmigranten

Arbeidsmigranten gebruiken de inventaris van slaap- en woonverblijven intensief. De kans op slijtage aan meubilair is hierdoor groot. Alles moet dan ook tegen een stootje kunnen. 

Novion kan u uit voorraad zeer betaalbare hufterproof meubels leveren die voldoen aan de SNF-norm. Zo verduurzaamt u uw huisvesting voor arbeidsmigranten. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van artikelen als dekbedden, matrassen met brandvertragende waterdichte matrasbeschermers en bijvoorbeeld welkomstpakketten. 

Kortom, u kunt bij ons snel uw bestelling plaatsen of compleet ontzorgd worden op het gebied van de inrichting en inventaris voor uw huisvesting voor arbeidsmigranten.

Goede kwaliteit

tegen een scherpe prijs

De inventaris voor arbeidsmigranten moet niet alleen duurzaam zijn. Ook wilt u een oplossing tegen een scherpe prijs voor een goede kwaliteit. Wij weten als geen ander dat de kwaliteitsnorm van het woongenot en slaapcomfort van arbeidsmigranten steeds hoger wordt.

Degelijke matrassen voor een goede nachtrust, ruim voldoende kastruimte, etc. Bij alles is er rekening gehouden met de normen die tegenwoordig in de branche gehanteerd worden. En aangezien wij zelf de meubels speciaal laten produceren kunnen wij dit aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Verleng de levensduur van uw matrassen

met de Novion matrasbeschermer

‘s Nachts verliezen mensen vocht doordat ze transpireren. Mede hierdoor worden matrassen na verloop van tijd vuil. Het is dan ook verstandig om het matras goed te beschermen. 

De Novion Matrasbeschermer is 100% waterdicht en tevens brandvertragend. Ook nadat de matrashoes met regelmaat is gewassen. Zelfs via de rits kan er geen vocht of vuil bij het matras komen. Deze matrashoes biedt dus optimale bescherming voor het matras waardoor het matras langer mee gaat.

Huisvesting voor arbeidsmigranten

Meer dan een bed alleen...

Het woongenot van arbeidsmigranten wordt zoals eerder beschreven steeds belangrijker. Uitgeruste en tevreden werknemers blijven immers langer. Alleen een slaapruimte is dus niet voldoende in een accommodatie voor arbeidsmigranten. U wilt deze bewoners bijvoorbeeld ook de mogelijkheid geven om hun spullen in een lockerkast op te bergen die voldoet aan de juiste inhoud volgens de SNF-norm. Diefstal van waardevolle of dierbare voorwerpen kan zo voorkomen worden. Novion Projectinrichting biedt u stevige lockerkasten aan, die voldoen aan de SNF-normen. Ook ruimte voor ontspanning kunnen wij inrichten in algemene leefruimtes. 

Uw accommodatie eerst opknappen?

Heeft u een accommodatie dat vóór de inrichtingsfase eerst opgeknapt dient te worden? Novion kan u hierbij helpen. Van wandafwerking tot het leggen van vloeren. U heeft bij Novion één vast aanspreekpunt waardoor wij ook op dit gebied u compleet kunnen ontzorgen.

Uw huisvesting voor arbeidsmigranten inrichten?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden bij de inrichting van huisvesting voor arbeidsmigranten? Bent u benieuwd hoe wij de ruimte binnen uw accommodatie optimaal zouden benutten? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u voorbeelden van eerder ingerichte ruimtes kunnen tonen. Het geeft u een beter beeld van hetgeen mogelijk is om uw bewoners een prettig verblijf te bieden. Na een inventarisatie van uw wensen gaan we voor u aan de slag, met een complete ontzorging, of een gedeeltelijke snelle oplossing!  

Werkwijze van Novion

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier

Afgeronde projecten

Inventaris-voor-studentenhuisvesting

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo
Slider-2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Schoolmeubelen-stoelen

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Novion Webshop

Wilt u online meubelen bestellen via onze webshop?