• Snelle levertijden
  • Zelfs boxsprings en banken thuisbezorgd
  • Ook avondbezorging

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Klantenservice

Klantenservice

Klantenservice

Wij streven naar een uitstekende klantenservice, waarbij het waarmaken van de verwachting van jou als klant het hoogste doel is. Dus ook als je vragen hebt. Hieronder vind je meest voorkomende vragen. Vind je hier niet het antwoord op jouw vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

1. Retourneren

Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@novion.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen zijn afhankelijk van de grootte van uw order, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@novion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

2. Verzenden

Wij hanteren binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) de volgende verzendkosten voor particulieren:

  • Klein (bijvoorbeeld 1 matrasbeschermer of 1 stoel) = € 6,95
  • Middel (bijvoorbeeld 1 Lockerkast) = € 35,00
  • Palletvervoer = v.a. € 50,00
  • Groot – Nader te bepalen middels offerte. Neem contact op met ons hiervoor
Zakelijke klant? Neem dan contact met ons op. Indien je meerdere producten tegelijk wilt bestellen dan gelden andere inkoopprijzen en verzendkosten. Klik hier voor meer informatie.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

3. Contact

Per mail zijn wij iedere dag bereikbaar via info@novion.nl Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0481 745 599.

U kunt als klant voor iedere vraag een ticket aanmaken wanneer u bent ingelogd. Voor iedere nieuwe vraag kan er een nieuw ticket aangemaakt worden. Onze klantenservice kan met dit systeem precies zien welke vragen er nog voor u openstaan om u op deze manier zo snel mogelijk van dienst te zijn.

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@novion.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.