• Snelle levertijden
  • Zelfs boxsprings en banken thuisbezorgd
  • Ook avondbezorging

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Offerte op maat

Offerte op maat

Offerte op maat

Novion biedt project meubelen aan in standaard formaten en minimale bestelafnames. Afhankelijk van de grootte van de order en uw wensen kunnen we altijd een offerte op maat voor u maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om 4 stapelbedden met 8 matrassen te bestellen. Daarvoor is maatwerk nodig i.v.m. het transport. Wilt u meer weten over al onze mogelijkheden en productcombinaties?

Contact opnemen of een offerte aanvragen?

Heeft u een project waar maatwerk voor nodig is? Geen probleem, wij zien ieder project als maatwerk! Tijdens een kennismaking bespreken wij met u wat u wilt bereiken met uw project. We bespreken uw wensen en maken vervolgens een offerte op.

Contact met Novion

*We streven ernaar binnen 24 uur te antwoorden.

  • Stationsstraat 26,
    6662 BC Elst
     
  • 0481-745-599
  • info@novion.nl

Novion op Social Media

Novion Webshop

In onze webshop vindt u een klein greep uit ons assortiment. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Liever een artikel op maat? Ook dat is mogelijk!

Speciale wensen?

Wilt u samen met Novion een project starten en artikelen op maat laten ontwikkelen? Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en gezamenlijk een projectplan samen te stellen.

Nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op dehoogte gehouden worden van het Aanbod van Novion, Trends en/- of andere informatie? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang leuke aanbiedingen & nieuws van Novion.