Over Novion Projectinrichting

Novion Projectinrichting ontzorgt u bij het inrichten van woonruimtes voor bijvoorbeeld expats of studenten tot grote accommodaties zoals recreatieparken of horecagelegenheden. Bij Novion staat er één gedachte centraal: zorgen dat u nergens omkijken naar heeft en alleen hoeft uit te kijken naar het resultaat! Bent u op zoek naar een projectinrichter die verder kijkt dan alleen het meubilair? Novion staat voor een complete ontzorging, inclusief montage en installatie. 

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Novion Projectinrichting ontzorgt.

De werkwijze van Novion

Bij Novion starten we met een inventarisatie van uw wensen, dit doen we tijdens een eerste kennismaking. We komen samen tot een projectplan waarbij uw wensen centraal staan. U wordt altijd op de hoogte gehouden van de voortgang, tot en met de oplevering heeft u namelijk contact met één van onze projectinrichters. Ook na de oplevering houden we contact om ervoor te zorgen dat u tevreden blijft. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij de volledige (her)inrichting van uw project? Vraag dan direct een offerte aan of maak een afspraak. 

Novion - Onderdeel van C5

Novion is onderdeel van C5 Investments Group. Vanuit C5 realiseren we uiteenlopende projecten. Het voordeel voor u? U bouwt op één bedrijf met korte lijntjes, zodat u niet op zoek hoeft naar andere partijen op het gebied van inrichting, verbouwing en beheer.

Novion Webshop

Stel zelf uw inrichting samen of laat u door ons team van experts adviseren. Naast enkele bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label. Liever een artikel op maat? Ook dat is mogelijk!

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen? Twijfel niet en neem contact met ons op/ Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en gezamenlijk een projectplan naar wens op te stellen.

Nieuwsbrief

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden van de nieuwste trends en ons wisselende aanbod? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en de laatste trends.