Novion Projectinrichting

Uw specialist op het gebied van projectinrichting

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Novion Projectinrichting ontzorgt.

Leefruimte | Woongenot | Duurzaamheid

Geef uw recreatiepark, uw huisvesting voor arbeidsmigranten of studenten, uw sportkantine of horecagelegenheid een stijlvolle uitstraling! Novion Projectinrichting ontzorgt u van concept tot realisatie. 

Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen bij de volledige (her)inrichting van uw project? We nemen u graag mee in de wereld van projectinrichting! 

Wij bieden altijd maatwerk

maar ook snelle oplossingen

Wij zien ieder project als maatwerk. Ongeacht de grootte. Iedere ruimte is immers anders. Net als iedere eindgebruiker. Naast maatwerk kunnen wij u ook snelle oplossingen bieden.

Novion Projectinrichting biedt inventaris dat met zorg is uitgezocht. Aan de artikelen in ons assortiment stellen wij dan ook hoge eisen als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid, stijl en betaalbaarheid. In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label Novion. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Waarom kiest u voor Novion Projectinrichting?

  • Duurzaam
  • Betaalbaar
  • Ultiem woongenot

Maatwerk

Wij zien ieder project als maatwerk. Ongeacht de grootte. Iedere ruimte is immers anders. Net als iedere eindgebruiker. Maar we bieden ook snelle oplossingen. 

Novion Projectinrichting biedt inventaris dat met zorg is uitgezocht. Aan de artikelen in ons assortiment stellen wij dan ook hoge eisen als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid, stijl en betaalbaarheid. In onze webshop vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Naast bekende labels verkopen wij ook artikelen van ons eigen label Novion. Daarnaast werkt Novion wereldwijd samen met grote leveranciers zodat wij altijd uw project kunnen inrichten in uw gewenste stijl.

Overige projecten

voor Novion Projectinrichting

Naast de hulp die wij bieden bij het inrichten van de reeds beschreven panden, bieden we ook hulp bij het interieur in scholen, kantoorruimtes en zorgaccommodaties. Een school moet slim ingericht worden, zodat er makkelijk geschoven kan worden met tafels. Daarbij moet er voldoende ruimte worden geboden om al het lesmateriaal op te kunnen bergen. In het geval van zorgaccommodaties moet de ruimte steriel blijven en makkelijk schoon te maken zijn. Aan de andere kant wilt u dat patiënten een enigszins prettig verblijf hebben. Het interieur in de wachtruimte, receptie, gangen en spreekkamers speelt hier een belangrijke rol. 

Bij projecten die wij voor opdrachtgevers uit mogen voeren, is duurzaamheid een van de belangrijkste pijlers. U wilt immers een lange tijd vooruit kunnen met uw interieur. 

Waarom kiest u voor Novion Projectinrichting? 

Branches die wij verzorgen

Recreatieparken en vakantiewoningen

Bezorg de bezoekers van uw recreatiepark of vakantiewoningen een onbezorgde tijd met stijlvol ingerichte vakantieverblijven. Laat bezoekers zich thuis voelen, door een huiselijke sfeer te creëren! Kiest u voor een modern interieur, of vindt u een landelijke inrichting beter passen bij de omgeving?  

Huisvesting van arbeidsmigranten

Wanneer u arbeidsmigranten huisvest wilt u vaak zo snel mogelijk uw accommodatie ingericht hebben met inventaris conform de SNF-norm. Bovendien heeft u weinig tijd om zelf aan de slag te gaan, herkenbaar? Novion Projectinrichting heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Wij kunnen bovendien snel leveren vanuit eigen assortiment.

Horeca en hospitality

Bent u op zoek naar een nieuw horeca interieur of inrichting voor uw restaurant, koffiebar, zalencentrum, hotel of bed & breakfast? Wilt u dat modern, industrieel of in een compleet nieuw concept inrichten? Novion Projectinrichting helpt u graag bij het inrichten van horeca of hospitality. We vertellen u er graag meer over.

Inventaris voor studentenhuisvesting

Studentenwoningen inrichten gaat verder dan alleen het plaatsen van een bed, bureau en een kast. Een studentenkamer is vaak klein, dat vraagt dus om praktische en creatieve oplossingen zodat studenten er in kunnen slapen, studeren én leven. Novion Projectinrichting helpt u stijlvol ingerichte studentenwoningen te realiseren.

Sportkantines & Bestuurskamers

Geef uw sportkantine en bestuurskamer een nieuwe look, die past bij de identiteit van uw vereniging. Novion Projectinrichting helpt u graag bij het (her)inrichten van uw sportkantine en bestuurskamer. Uw clubhuis moet zo ingericht worden, dat deze aansluit bij uw clubcultuur. Sfeer staat daarbij voorop maar het moet voor leden vooral als een tweede huis voelen.  

Overige Branches

Heeft u een zorginstelling en wilt u uw wachtruimte of spreekkamer inrichten? Bent u op zoek naar nieuw kantoormeubilair? Of wilt u uw school op een passende wijze inrichten?

Novion Projectinrichting helpt u graag op weg! Bij het inrichten van welk type ruimte kunnen wij u helpen?

Populaire producten van Novion

hotelbed-boxspring
Eenpersoons boxspring in verschillende formaten. Standaard is 90x200cm. Leverbaar in verschillende stoffen.
eettafel

Zeer luxe houten eettafels. Het hout is dubbel ovengedroogd en uit categorie Premium Grade A. In verschillende maten.

zorgmatras
Het Novion Zorgmatras is een matras waar geen vocht in kan trekken. 90×200 cm – incontinentie – Waterdicht & Afwasbaar.

Vloeren, wandafwerking & meer

Projectinrichting van A tot Z

Wij kunnen uw accommodatie van A tot Z inrichten. Van vloeren en wandafwerking tot en met een passend lichtplan. Is uw pand toe aan renovatie? Of wilt u uw nieuwe vakantiewoningen volledig voorzien van een nieuwe vloeren met vloerverwarming en fraai fotobehang? Novion kan u hierbij helpen. U heeft bij Novion één vast aanspreekpunt waardoor wij ook op dit gebied u compleet kunnen ontzorgen. Van concept tot realisatie.