Inrichting voor recreatieparken en vakantiewoningen

Bezorg de bezoekers van uw recreatiepark of vakantiewoningen een onbezorgde tijd met stijlvol ingerichte vakantieverblijven. Laat bezoekers zich thuis voelen, door een huiselijke sfeer te creëren! Kiest u voor een modern interieur, of vindt u een landelijke inrichting beter passen bij de omgeving? Novion Projectinrichting helpt u graag bij het inrichten van uw recreatiepark of vakantiewoning. Wij zetten onze ervaring in om u een beeld te geven van alle mogelijkheden.  

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Recreatieparken en vakantiewoningen inrichten

Bij het inrichten van recreatieparken en vakantiewoningen zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Het interieur wilt u stijlvol maar ook duurzaam inrichten. Wij houden dan ook rekening met intensief gebruik, en daarbij is kwaliteit voor ons één van de belangrijkste eisen. Uiteraard wel in een stijl waar uw gasten wow-gevoel van krijgen. Hoe beter hun beleving en het comfort, hoe hoger de waardering. En dat houden we voor u graag betaalbaar!

Solide meubels

en slijtvaste materialen

U wilt een lange tijd vooruit kunnen met de meubels. Stevige constructies van tafels, dressoirs en salontafels zijn dan ook geen overbodige luxe. Niet alleen (jong) volwassenen gebruiken uw accommodatie, ook kinderen. Voor bijvoorbeeld banken gebruiken we dan ook enkel slijtvaste stoffen zodat u gerust uw gasten kunt laten genieten van een heerlijke midweek in uw verblijf. 

Wees uniek met uw projectinrichting

Laat de omgeving u inspireren

Wanneer iemand uw vakantiepark of -woning bezocht heeft, wilt u dat deze met een prettig gevoel naar huis rijdt. In die zin, dat een bezoeker uw park aan zou raden aan anderen of hier zelf nog eens terug zou komen. Het geeft aan dat mensen een fijne tijd hebben gehad op uw park! 

Dit wordt makkelijker, wanneer u zich onderscheidt van andere recreatieparken en vakantiewoningen. Wij helpen u unieke details aan uw meubilair toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een luxe inrichting, in plaats van een zo simplistisch mogelijk interieur. En ga voor opvallende sfeerbeelden op de muur! Muren met fotobehang of Airtex met aansprekende beelden van de omgeving die mensen bijblijven. Bovendien geeft u hiermee direct sfeer aan het interieur én het is minder gevoelig voor schade ten opzichte van andere vormen van wanddecoratie.

Tevreden bezoekers?

Wij dragen daar graag aan bij!

Wilt u uw recreatieparken en vakantiewoningen van een uniek interieur voorzien zodat u tevreden bezoekers krijgt? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze mogelijkheden. We laten u graag een aantal voorbeelden zien van accommodaties die in het verleden door onze stylisten zijn ingericht. Samen gaan we op zoek naar een mix van meubels en stijlen, die perfect aansluit op de smaak van uw doelgroep! Dit kan modern maar ook een landelijk zijn. 

Hoe wilt u uw recreatieparken en vakantiewoningen in laten richten? Wij zijn uw betrouwbare partner om deze projectinrichting voor u te verwezenlijken.  

Speciale wensen?

Wilt u samen met Novion een project starten en artikelen op maat laten ontwikkelen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en gezamenlijk een projectplan samen te stellen.

Voorzie uw vakantiewoning van infrarood vloerverwarming!

In de recreatiebranche is optimaal gebruik van ruimte van essentieel belang. Radiatoren zitten bijvoorbeeld altijd in de weg. Stap daarom over op infrarood vloerverwarming dat onder iedere vloer verwerkt kan worden. De stralingswarmte is voor uw gasten van enorme meerwaarde. 

Naast het leggen van vloeren kunnen wij u ook voorzien van de gewenste wandafwerking. Alles is mogelijk binnen uw recreatiepark, groepsaccommodatie of vakantiewoning dankzij ons vaste team met experts.

Werkwijze van Novion

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contact opnemen met Novion

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kunnen we snel in orde maken. Maar wij denken ook graag met u mee. We geloven namelijk in zorgvuldige aandacht. Niet alleen aan u als klant maar ook aan het proces en vooral de eindgebruikers.

Denk hierbij aan het ontzorgen van locatiespecifiek inrichtingsadvies, uitwerking van een plattegrond en de fysieke inrichting. Hierbij kunt u direct kiezen uit de meest duurzame en hufterproof meubelen die het woonklimaat optimaliseren.

Contactformulier

Afgeronde projecten

Inventaris-voor-studentenhuisvesting

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo
Slider-2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Schoolmeubelen-stoelen

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo