Sportkantine inrichting

Geef uw sportkantine en bestuurskamer een nieuwe look, die past bij de identiteit van uw vereniging. Novion Projectinrichting helpt u graag bij het (her)inrichten van uw sportkantine en bestuurskamer. Uw clubhuis moet zo ingericht worden, dat deze aansluit bij uw clubcultuur. Sfeer staat daarbij voorop maar het moet voor leden vooral als een tweede huis voelen.

  • Snelle levertijden
  • Volledige ontzorging
  • Volledig maatwerk
  • Met zorg samengesteld

Sportkantine inrichten

Thuis op de club!

Uw clubhuis is een plek waar leden en trouwe supporters samenkomen. Ze genieten hier van een hapje en drankje rondom trainingen en wedstrijden, kijken samen naar wedstrijden, vieren er successen, enzovoorts. Het is belangrijk dat hier voldoende ruimte voor wordt geboden maar vooral dat zij er zich thuis voelen. Een gastvrije kantine draag namelijk ook bij aan de betrokkenheid van uw leden en vrijwilligers.

Een kantine verbouwen doet u niet ieder seizoen. Vanuit het bestuur of een werkgroep bent u op zoek naar een partij die met u kan meedenken over de herinrichting van uw kantine. Er zijn ongetwijfeld al ideeën geopperd maar waar begint u en waar moet u rekening mee houden zodat het ook toekomstbestendig is? Wij vertellen u hier graag meer over… 

 

Uw kantine aanpakken

Laten we beginnen!

Een belangrijke eerste stap heeft u gemaakt, namelijk het vinden van een partner die thuis is op het gebied van het inrichten van sportkantines. Sparren over uw plannen is de basis van de herinrichting van uw clubhuis. Wij komen dan ook graag bij u langs om te brainstormen over o.a. de capaciteit, praktisch meubilair, hygiëne en een manier om de clubcultuur terug te laten komen in uw kantine.

Naast meubilair kunnen wij namelijk ook voorzien in de renovatie van de kantine door aanpassingen aan de ruimte te doen, hierbij kunt u denken aan:

  • Een nieuwe bar
  • Een andere koffiecorner
  • Stucwerk en fotobehang (Airtex) van oude en nieuwe helden van de club

Heeft u hier al aan gedacht?

Duurzaamheid, subsidies, groene club

 

U wilt vanzelfsprekend een lange tijd vooruit kunnen met het nieuwe interieur van uw sportkantine. Wij adviseren dan ook altijd om op het meubilair en in innovatie niet te besparen. Onze projectinrichters adviseren u dan ook over het verduurzamen van de kantine. Denk aan meubels die slijtvast zijn, maar ook aan het verduurzamen van uw accommodatie door bijvoorbeeld te werken met infrarood vloerverwarming en zonnepanelen.

Ook op dit gebied kunnen wij u passende oplossingen bieden.

Uw clubgebouw eerst opknappen?

De meeste sportkantines dienen voor de inrichtingsfase eerst opgeknapt te worden. Novion kan u hierbij helpen. Van wandafwerking tot het leggen van vloeren met vloerverwarming. U heeft bij Novion één vast aanspreekpunt waardoor wij ook op dit gebied u compleet kunnen ontzorgen.

Uw projectinrichting voor sportkantines en bestuurskamers samenstellen

Bent u benieuwd hoe wij uw sportkantine of bestuurskamer in zouden delen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen verzamelen we uw wensen voor de kantoorinrichting én die van uw medewerkers. Op basis daarvan stellen we een eerste interieur samen! Bent u tevreden? In dat geval zorgen we dat de meubels zo snel mogelijk bij uw sportclub of bedrijf worden afgeleverd.

Zo heeft u hier op korte termijn plezier van! Welke wensen heeft u voor de inrichting van uw ruimte? Wij helpen u graag op weg! 

Werkwijze van Novion

Wilt u graag volledig ontzorgd worden? Dan bespreken we na een eerste vrijblijvende kennismaking uw wensen. Dan komen we samen tot een projectplan waarna wij voor u aan de slag gaan. We houden u op de hoogte van de voortgang en bespreken met u wat voor keuzes we kunnen maken. 

Tot en met de realisatie heeft u contact met één van onze projectinrichters. Na oplevering houden we met u contact om ervoor te zorgen dat u ook tevreden blijft na oplevering.

Contactformulier

Afgeronde projecten

Inventaris-voor-studentenhuisvesting

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo
Slider-2

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo

Schoolmeubelen-stoelen

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco labo