• Snelle levertijden
  • Zelfs boxsprings en banken thuisbezorgd
  • Ook avondbezorging

Voeg uw eerste item toe aan de verlanglijst

Stoelen

Stoelen

Alles in deze categorie

Stoelen kopen

Wil je stoelen kopen die matchen bij jouw interieur? Bepaal dan eerst wat voor stoel je wilt: een eetkamerstoel, fauteuil, design stoel, barstoel of bijvoorbeeld een krukje. Heb je bepaald welke soort stoel je wilt? Dan is de belangrijkste tip die wij geven om eerst na te denken over kleurgebruik. Ga je voor dezelfde stoel in verschillende kleuren of juist allemaal verschillende? Kies altijd kleuraccenten die matchen bij jouw muren, bank of andere meubels zodat jouw interieur een samenhangend geheel wordt.

Zit je goed?

Stoelen zijn er in allerlei soorten. Een trend van nu is om verschillende soorten stoelen te combineren aan een eettafel. Vooral handig als je niet kunt kiezen uit alle mooie stoelen. Stoelen met fluwelen zitting, houten stoelen, leder stoelen of bijvoorbeeld rotan stoelen. Let ook hierbij op dat je de materialen van de stoelen combineert met andere meubels. Of het nou een armstoel, draaistoel, kuipstoel of design stoel is.

Dat een stoel goed zit is niet geheel onbelangrijk. Bekijk het assortiment in stoelen van Novion en laat je inspireren! Bekijk goed of de stoelen in onze webshop bij je passen. Een goede zitting vinden wij belangrijk, daar kijken wij in ons assortiment dan ook naar. Oftewel, dat zit wel goed!