Novion

Over ons

Novion is een jong en dynamisch IT advies- en implementatiebureau, gespecialiseerd in online IT oplossingen. Wij helpen je met reuzenstappen op weg naar zorgeloze, toegankelijke en betaalbare IT.

Novion is opgericht in 2010 en is gespecialiseerd in online kantoor-automatisering op basis van Microsoft 365.

Dit is ook precies waar onze achtergrond ligt, al sinds 1996 zijn wij bezig met web technologie- en software. In 2024 zijn Mior Service, Cumulus IT en Avelco Cloud & ICT diensten samen naar buiten getreden onder een nieuwe naam, Novion. Novion is onderdeel van de Future Proof Group . Met Novion bundelen we onze krachten zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn en blijven we ons inzetten voor innovatieve en betrouwbare ICT-oplossingen.

Wij hebben al meer dan 200 bedrijven geholpen met de overstap naar Microsoft 365, iets waar wij best wel trots op zijn!

Daarnaast hebben we binnen Novion IT uitgebreide ervaring op het gebied van traditionele in-house IT oplossingen. We kennen dus ook die kant van het verhaal en dat is precies de reden dat we zo sterk geloven in online IT!

Online IT biedt veel kansen. Of je nu een kleinere of een grote onderneming bent, profit of non-profit, wij helpen je een oplossing te vinden die bij jouw organisatie past!

“Online kantoorautomatisering is een enorm dynamisch vakgebied. Met duizelingwekkende snelheid worden nieuwe producten en diensten gelanceerd. Microsoft 365 is daarbij de solide basis waarmee wij een mooie en gebruiksvriendelijke infrastructuur bouwen. ICT die echt lekker werkt, én optimaal beveiligd is!”

Marc Lammers – Directeur

Wat wij bij Novion belangrijk vinden

Services in plaats van servers

Waarom zou je je zorgen maken over aanschaf en beheer van dure IT infrastructuur? Laat dit over aan bedrijven zoals Microsoft. Je betaalt enkel voor de diensten die u gebruikt, op periodieke basis, zonder grote investeringen.

Houd het simpel

Maatwerk oplossingen zijn goed nieuws voor IT bedrijven en software ontwikkelaars, maar niet altijd voor jou! Waar mogelijk adviseren wij bestaande en bewezen componenten en combineren deze, zodat ze geschikt zijn voor jouw organisatie.

Praat met ons

Praten kost niets! Als je onze online visie deelt of graag wat meer zou willen weten, dan nodigen we je van harte uit contact met ons op te nemen!

Vragen of meer informatie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten.


We helpen je graag. Bel ons.