Microsoft 365

Microsoft 365 Business Premium

Safe & secure online IT voor bedrijven


Microsoft 365 Business Premium is een van de aangeboden Microsoft 365 abonnementen. Heb je een klein (minder dan 50 werknemers) of middelgroot bedrijf (minder dan 250 werknemers)? Dan is deze software interessant voor jou.

De meeste bedrijven kiezen voor deze oplossing omdat het eersteklas productiviteit mogelijkheden biedt. Maar er is meer. Wist je dat Microsoft 365 Business Premium uitgebreide beveiligings- en beheerdersfuncties heeft? Zo bescherm je jouw bedrijfsgegevens op ieder moment, op verschillende apparaten.

Op deze pagina lees je alles over de verschillende pakketten, voordelen en de kosten van Microsoft 365 Business Premium.

Email & Agenda

Exchange Email & Agenda met 50 GB postbus

Office apps

Office voor Mac en PC tot op 5 apparaten

Beheer

Centraal beheer van apparaten en software

Security

Extra beveiliging

Waarom kiezen voor een Microsoft 365 Business Premium abonnement?

Met het Microsoft Premium abonnement heb je een goede basis in huis om het online werken voor jouw bedrijf een stuk makkelijker te maken. Waar men voorheen een server met bijbehorende software en andere bijkomende kosten moest aanschaffen, kun je nu al voor een kleine prijs gebruik maken van de meest gebruikte online programma’s en Microsoft Office functionaliteiten van het Microsoft 365 Business Premium Abonnement.

5 Microsoft 365 Business Premium voordelen

Ben je een klein tot middelgroot bedrijf? Dan maak je gebruik van de verschillende voordelen van het softwarepakket. De belangrijkste 5 voordelen zijn:

 1. Betere samenwerking
  De verschillende apps in combinatie met aanvullende beveiliging stimuleert het hybride werken en communiceren. Zo werken medewerkers efficiënt en makkelijk fysiek samen en op afstand.
 2. Optimale beveiliging
  Het thema van bedrijfsdocumenten en -gegevens beveiligen is belangrijker dan ooit. Zeker wanneer je medewerkers de mogelijkheid hebben om op locatie en op afstand te werken.
 3. Meerlaagse beveiliging
  Ook biedt Microsoft 365 Business Premium een meerlaagse beveiliging. Dit beschermt jouw bedrijf onder andere tegen ransomware- en phishing aanvallen.
 4. Mogelijkheid tot versleutelen van bedrijfs- en persoonsgevoelige informatie
  Versleutelen pas je toe bij gevoelige informatie in berichten en mailings. Het is een extra stukje zekerheid dat deze informatie niet in verkeerde handen terecht komt.
 5. Beveiliging van verschillende devices
  Medewerkers werken vaak op meer dan alleen een vaste computer of laptop. Zo beantwoorden medewerkers vaak in de avond op de telefoon of tablet nog een mailtje. Of het een privé of zakelijk apparaat is, Microsoft 365 Business Premium voorziet alle apparaten van een optimale beveiliging.

De cybersecurity experts van Novion IT

Onze specialisatie op het gebied van Microsoft 365 brengt vele voordelen met zich mee, waaronder diepgaande kennis op het gebied van cybersecurity. Door gebruik te maken van een Microsoft 365 Business Premium abonnement kunnen de professionals van Novion IT uw vertrouwde Microsoft 365 omgeving transformeren in een gehele beheerbare veilige IT-omgeving. In deze abonnementsvorm is een complete security suite inbegrepen, welke we in overleg met onze klant configureren. Zaken als MFA (Multi Factor Authentication) en Conditional Access (voorwaardelijke toegang) en Microsoft Intune (endpoint protection), exchange online protection, zorgen ervoor dat jouw Microsoft 365 beveiliging naar een hoger niveau getild gaat worden.

microsoft 365 BUSINEsS Premium

Zorgeloze en betaalbare IT

microsoft 365

Wat is inbegrepen bij Microsoft Business Premium en wat niet?

Inbegrepen

 • Maximaal 300 gebruikers
 • Outlook e-mail met een postvak van 50GB per gebruiker
 • Tot wel 1TB opslag in OneDrive
 • Digitaal vergaderen en chatten met Microsoft Teams
 • SharePoint voor samenwerken en documenten
 • Desktop versie van diverse Office-apps zoals Word en Excel tot op 5 apparaten
  • Centraal beheer van apparaten en software
   • Extra beveiliging

Niet inbegrepen

 • Geavanceerde beveiliging, compliance en Business Intelligence

Prijzen voor beheer door Novion IT

Bij Novion IT installeren en beheren wij Microsoft 365 voor zowel grote als kleine bedrijven door heel Nederland. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning in de vorm van advies. Wij bieden al een kersverse Microsoft 365 implementatie vanaf €225 en een Microsoft 365 migratie vanaf €345. Het Microsoft 365 Business Premium abonnement heb je al vanaf €18,60 per maand. Voor de implementatie van je Microsoft 365 abonnement, het beheer en de beveiliging hiervan kun je het beste een offerte aanvragen. Aan de hand van jouw situatie stellen we een gratis offerte op maat op. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Past het Microsoft 365 Business Premium abonnement bij mij?

Microsoft biedt verschillende software abonnementen aan van Basic tot Enterprise, maar welk abonnement past het beste bij je organisatie? Omdat elk bedrijf anders is en de wensen en behoeften veel van elkaar verschillen, is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Novion IT helpt je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft je online IT.

Het Microsoft 365 Business Premium pakket is gericht op het verhogen van de productiviteit van bedrijven en de stap te maken naar werken in de Cloud. Daarnaast zorgt het pakket voor een goede en efficiënte samenwerking tussen collega’s door het bieden van programma’s als SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams, waarmee je online kunt chatten en vergaderen met het delen van je scherm.