Microsoft 365

Microsoft 365 diensten

Novion IT is een Microsoft 365 specialist. Wij analyseren jouw wensen en helpen je de juiste keuzes te maken op het gebied van Microsoft 365. Bekijk onze diensten.

Microsoft 365
Specialist

Wij analyseren jouw wensen en helpen je de juiste keuzes te maken op het gebied van Microsoft 365. Met een focus op functionaliteit, efficiëntie en veiligheid.

Details

Microsoft 365
Beheer

Met Microsoft 365 beheer voeren wij alle taken uit die nodig zijn om je omgeving up-to-date, functioneel en veilig te houden.

Details

Microsoft 365
Implementatie

Wij spreken samen de eisen en wensen door voor je nieuwe Microsoft 365 omgeving en gaan voor je aan de slag met de installatie of migratie.

Details

Microsoft 365
Beveiliging

Er zijn veel mogelijkheden om de beveiliging af te stemmen met jouw organisatiebeleid. Wij lopen hierin de belangrijkste keuzes met je door en vertalen deze naar de juiste Microsoft 365 beveiligingsinstellingen.

Details

Microsoft 365
Backup

Met de aanvullende Microsoft 365 backup dienst wordt van al jouw e-mail en documenten 4 x per dag een reservekopie gemaakt op een aparte, veilige datalocatie.

Details

Microsoft 365
Prijzen

Aan de hand van het overzicht van alle Microsoft 365 abonnementen prijzen kijken we welke mogelijkheden het beste bij de doelen en wensen van jouw organisatie passen.

Details

Vragen of meer informatie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten.

We helpen je graag. Bel ons.