Microsoft 365

Microsoft 365 Business Standard

Zorgeloze online IT

Email & Agenda

Exchange Email & Agenda met 50 GB postbus

Sharepoint

SharePoint voor samenwerken en documenten delen

Office & OneDrive

Office Online en OneDrive voor bedrijven

Office apps

Office voor Mac en PC tot op 5 apparaten

Waarom kiezen voor een Microsoft 365 Business Standard abonnement?

Met het Microsoft Standard abonnement heb je een goede basis in huis om het online werken voor jouw bedrijf een stuk makkelijker te maken. Waar men voorheen een server met bijbehorende software en andere bijkomende kosten moest aanschaffen, kun je nu al voor een kleine prijs gebruik maken van de meest gebruikte online programma’s en Microsoft Office functionaliteiten van het Microsoft 365 Business Standard Abonnement.

microsoft 365 BUSINEsS Standard

Zorgeloze en betaalbare IT

microsoft 365

Wat is inbegrepen bij Microsoft Business Standard en wat niet?

Inbegrepen

  • Maximaal 300 gebruikers
  • Outlook e-mail met een postvak van 50GB per gebruiker
  • Tot wel 1TB opslag in OneDrive
  • Digitaal vergaderen en chatten met Microsoft Teams
  • SharePoint voor samenwerken en documenten
  • Desktop versie van diverse Office-apps zoals Word en Excel tot op 5 apparaten

Niet inbegrepen

  • Geen extra centraal beheer en beveiliging
  • Geavanceerde beveiliging, compliance en Business Intelligence

Prijzen voor beheer door Novion IT

Bij Novion IT installeren en beheren wij Microsoft 365 voor zowel grote als kleine bedrijven door heel Nederland. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning in de vorm van advies. Wij bieden al een kersverse Microsoft 365 implementatie vanaf €225 en een Microsoft 365 migratie vanaf €345. Het Microsoft 365 Standard abonnement heb je al vanaf €10,50 per maand. Voor de implementatie van je Microsoft 365 abonnement, het beheer en de beveiliging hiervan kun je het beste een offerte aanvragen. Aan de hand van jouw wensen en behoeften stellen we een offerte op maat op. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Past het Microsoft 365 Business Standard abonnement bij mij?

Microsoft biedt verschillende software abonnementen aan van Basic tot Enterprise, maar welk abonnement past het beste bij je organisatie? Omdat elk bedrijf anders is en de wensen en behoeften veel van elkaar verschillen, is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Cumulus IT helpt je graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft je online IT.

Het Microsoft 365 Business Standard pakket is gericht op het verhogen van de productiviteit van bedrijven en de stap te maken naar werken in de Cloud. Daarnaast zorgt het pakket voor een goede en efficiënte samenwerking tussen collega’s door het bieden van programma’s als SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams, waarmee je online kunt chatten en vergaderen met het delen van je scherm.