Common Eye

Met Microsoft 365 en Intune werken de adviseurs van Common Eye prettig en veilig waar ze ook zijn

Common Eye was al snel overtuigd van het nut van Office 365 voor hun organisatie, zij maken hier al jaren gebruik van. Recentelijk zijn ze overgestapt op Microsoft 365 Business Premium omdat zij zo veilig mogelijk willen werken.

Common Eye is een organisatie adviesbureau met ruim twintig adviseurs die vanuit veel diverse locaties werken. Bij problemen op het gebied van IT bellen wij met Novion IT. Wij worden altijd snel en kundig geholpen. Ook al werken wij op afstand; de mensen van Novion IT voelen altijd vertrouwd en dichtbij

Ruben van Wendel de Joode
Eigenaar

We hebben geïnventariseerd welke stappen we moesten nemen alvorens Microsoft 365 uit te rollen. Ook hebben we met Common Eye afgestemd wat de baseline was voor beveiliging van hun omgeving, denk aan diskversleuteling, meervoudige aanmelding, en aanmelding op Windows met Microsoft 365 inloggegevens. Na het treffen van alle voorbereidingen zoals de juiste Windows versies, hebben we één voor één alle werknemers overgeschakeld.

Resultaten

Het resultaat van de implementatie is dat alle medewerkers bij Common Eye op een uniforme en veilige manier kunnen werken. Denk aan veilige aanmelding in Windows en Microsoft 365, extra scanning op kwaadaardige software, en versleutelde computers

Toegepaste diensten

Microsoft 365
Implementatie

Wij spreken samen de eisen en wensen door voor je nieuwe Microsoft 365 omgeving en gaan voor je aan de slag met de installatie of migratie.

Details

Microsoft 365
Beheer

Met Microsoft 365 beheer voeren wij alle taken uit die nodig zijn om je omgeving up-to-date, functioneel en veilig te houden.

Details

Microsoft 365
Beveiliging

Er zijn veel mogelijkheden om de beveiliging af te stemmen met jouw organisatiebeleid. Wij lopen hierin de belangrijkste keuzes met je door en vertalen deze naar de juiste Microsoft 365 beveiligingsinstellingen.

Details
Bekijk ook

Andere cases

common-eye-1

Common Eye

Met Microsoft 365 en Intune werken de adviseurs van Common Eye prettig en veilig waar ze ook zijn

Bekijk deze case
thecfigroup

CFI

De CFI groep zijn als financiële experts in vele landen actief en Microsoft 365 zorgt voor optimale samenwerking

Bekijk deze case
mt-partners

M&T Partners

M&T Partners ondersteunt (branche-) verenigingen en Microsoft 365 sluit perfect aan op hun veelzijdige omgeving

Bekijk deze case

Vragen of meer informatie?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten.


We helpen je graag. Bel ons.